Riding Campus, les colònies més salvatges!

A Rosa dels Vents volem que treguis el teu costat més salvatge! Per això aquest any estrenem una altra novetat: el Riding Campus!

Endinsa’t al món animal i descobreix els secrets més amagats de la vida dels cavalls. Cabalga amb els nostres monitors titulats, aprèn les ordres bàsiques de doma i diverteix-te practicant el Rais Play, l’Aquagym i l’Aqua Tubing!!!

I tota aquesta diversió en anglès! Al Riding Campus oferim classes de 5 sessions de 3h d’anglès i amb immersió lingüistica a mans dels monitors, que et parlaran les 24h del dia en anglès perquè no se’t resisteixi mai més i perdis ràpid la vergonya!

Are you ready to ride a horse?

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/amb-angles/riding-campus-8-dies/” target=”blank” style=”3d” background=”#3890b9″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva ara: Riding Campus 8 dies per 345€[/su_button]

 

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/amb-angles/riding-campus-15-dies/” target=”blank” style=”3d” background=”#f9c309″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva ara: Riding Campus 11 dies per 695€[/su_button]

 

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …