Pont de maig divertidíssim en família

Aquest pont de maig no us quedeu a casa! A Rosa dels Vents us tenim preparades unes estades en família a les nostres cases de colònies del 30 d’abril al 3 de maig des de només 23 euros per persona/nit tot inclòs. Segur que als vostres fills els hi encanta la idea!

Pels amants del cinema, pels aficionats a l’esport, pels que són com peixos al mar o els que tenen especial estimació pels animals de muntanya: a Rosa dels Vents tenim per a tots els gustos! Consulteu les novetats (circuit de BTT modalitat free style o la nova tirolina horitzontal), activitats amb què segur que alliberareu molta adrenalina.

pont de maig 2015

I és que no us ho podem posar més fàcil: només heu de visitar la nostra pàgina web i seleccionar el destí que més us agradi. Preparats per passar un pont de maig divertidíssim enmig de la natura?

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/ponts-i-festius/” target=”blank” style=”3d” background=”#ff8426″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva ara [/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …