Vacances Setmana Santa 2015

Riu, mar, muntanya, natura… No us decidiu on passareu la Setmana Santa? Del 2 al 6 d’abril Rosa dels Vents ha preparat els millors dies en família i amb la màxima diversió assegurada! A partir de 24€ per persona i nit tot inclòs podreu gaudir d’un munt d’activitats!

Si sou una família apassionada de l’aventura i les emocions fortes us hem preparat una ruta amb BTT, tirolina, escalada, circuit de quads… i moltes activitats més. Si en canvi sou una família que us agrada la tranquil·litat i el passeig us esperen rutes a cavall, tir amb arc, tallers, excursions o visites entre un munt d’activitats més.

Reserva ara la teva estada en família i no et quedis a casa! Bé, i si et quedes a casa… que sigui a una de les de Rosa dels Vents!

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/setmana-santa-2015″ target=”blank” style=”3d” background=”#d40f2d” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Més informació i reserves [/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …