Coloneis d'estiu

S’ho passaran d’allò més bé!

Un munt de nous amics, moltes aventures, aprenentatge i creativitat, activitats esportives, els monitors més divertits… Tots aquests són els ingredients d’unes colònies on s’ho passaran d’allò més bé!

Avui us volem presentar els nous espots pel 2015, on podeu veure la intensitat de les emocions viscudes a les colònies a través d’imatges reals i totes les activitats que tenim preparades perquè els petits i joves de la casa gaudeixin d’un estiu que no oblidaran! Tots els nostres equipaments estan situats en zones de gran riquesa natural, ja sigui prop del Pirineu o a la Costa Brava. És per això que hem rodat dues versions diferents de l’espot: una per mar, i l’altra per muntanya. Quina us agrada més?

Rosa dels Vents – Espot 2015 Colònies d’Estiu (Platja)

 Rosa dels Vents – Espot 2015 Colònies d’Estiu (Muntanya)

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/” target=”blank” style=”3d” background=”#e5ba0c” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Inscripcions obertes 2015![/su_button]

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …