Són les seves primeres colònies? Informa’t aquí!

Com passen els anys! Els nostres fills i filles ja es van fent grans i amb 6 i 7 anys comença a ser hora d’apuntar-los a alguna aventureta nova per passar l’estiu. És hora de que facin nous amics i amigues, de conèixer a gent i d’inscriure’ls a les seves primers colònies d’estiu!

Amb Rosa dels Vents us garantim la qualitat i el tracte més proper pels vostres fills per tal que les seves primeres colònies siguin inoblidables! Farem un munt d’activitats com jocs de pistes, gimcanes i circuits d’aventura que segueixen un eix temàtic amb personatges i històries fantàstiques adaptades a l’edat dels vostres nens.

A més, les nostres colònies també contenen classes d’anglès amenes i divertides perquè els menuts es familiaritzin amb l’idioma mentre s’ho passen d’allò més bé.

Coneix les nostres opcions per a les primeres colònies dels vostres fills: el Magic World o Save the Invisimals.

Amb les primeres colònies de Rosa dels Vents els més petits de la casa descobriran la millor manera de passar l’estiu!

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/primeres-colonies-amb-rosa-dels-vents/” target=”blank” style=”3d” background=”#d40f2d” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Info i reserves[/su_button]

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …