Novetat 2015: Curs de Vela PREMIUM amb immersió lingüística

T’apassiona el mar? Tens ganes d’aprendre a navegar com un autèntic mariner? Aprofita Cursos de Vela PREMIUM que t’oferim!

Pots escollir entre estades de 8 o 15 dies per aprendre l’art de la navegació per la zona de l’Estartit. Gràcies als nostres instructors de vela titulats aprendràs a navegar amb vaixells de vela lleugera i faràs pràctiques amb vaixells col·lectius amb tots els teus amics. A més a més, també t’ensenyarem tot allò imprescindible per a ser un bon mariner: els vents, les parts d’un vaixell, els rumbs, etc.

I mentre t’ho passes d’allò mes bé navegant, els nostres professors natius d’anglès t’ajudaran a millorar el teu nivell d’anglès. Compaginarem la navegació amb l’aprenentatge de l’anglès i amb uns monitors que et parlaran 24h en anglès. Tornaràs tot un mariner d’allò més internacional.

Et deixaràs perdre aquesta aventura?

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/language-learning-immersion-2-x-1-english-lessons-sailing-school/” target=”blank” style=”3d” background=”#68d7f5″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva ara [/su_button]

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …