Cursos d’anglès acreditats pel British Council

No hi ha millor manera de practicar i aprendre un idioma que submergir-se de ple en un entorn on aquesta sigui la llengua que es parli principalment. Als nostres Cursos d’Anglès a l’estranger tots els joves fan un munt d’activitats multiesportives, coneixen una nova cultura i nous amics, però, sobretot també aprenen. Per això avui us presentem tres dels nostres programes a Anglaterra, acreditats pel prestigiós British Council, una institució publica creada el 1934 amb l’objectiu de difondre la llengua angles mitjançant activitats educatives de qualitat.

Reaseheath College

Edat: de 13 a 16 anys
Allotjament: Residència
Duració curs: 11 o 21 dies

reaseheath_00-a24a2b659a

[su_button url=”https://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/estiu-joves-anglaterra/allotjament-en-residencia/reaseheath-college” target=”blank” style=”3d” background=”#3890b9″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Més informació[/su_button]

Chester University

Edat: de 14 a 18 anys
Allotjament: Residència
Duració curs: 11 o 21 dies

cursos-ingles-residencia-chester-university000-678ca66263

[su_button url=”https://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/estiu-joves-anglaterra/allotjament-en-residencia/chester-university” target=”blank” background=”#3890b9″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Més informació[/su_button]

Chetham’s School

Edat: de 14 a 18 anys
Allotjament: Residència
Duració curs: 11 o 21 dies

idiomas-rv-chethams-000-bbe51c83f3

[su_button url=”https://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/estiu-joves-anglaterra/allotjament-en-residencia/chethams-school” target=”blank” background=”#3890b9″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Més informació[/su_button]

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …