Coneix Chetham’s School

Aquest any Rosa dels Vents ofereix una nova escola d’anglès per aquells que decidu unir-vos als nostres Cursos d’Idiomes: la Chetham’s School of Music.

Aquesta escola es troba al vell mig de la ciutat de Manchester, una ciutat molt concorreguda del Regne Unit, jove i dinàmica. L’escola ofereix unes instal·lacions modernes amb espais verds i zones d’oci en edificis històrics de més de 600 anys en què els alumnes s’allotgen en habitacions individuals o dobles. Sabíeu que Chetham’s School és famosa per tenir la biblioteca més antiga del món, on Karl Marx i Friedich Engels es reunien sovint?

A més a més, les classes d’anglès estan impartides per professionals de la llengua que treballen totes les habilitats de l’idioma (speaking, reading, listening i writting) amb classes divertides i participatives.

Aquest estiu vine a conèixer Chetham’s School!

[su_button url=”https://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/estiu-joves-anglaterra/allotjament-en-residencia/chethams-school” target=”blank” style=”3d” background=”#ce3629″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva ara [/su_button]

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …