Resultats colonies 2015

Colònies sense sorteig ni preinscripcions!

A Rosa dels Vents volem que els vostres fills i filles puguin gaudir al màxim d’aquest estiu 2015, per això les nostres colònies funcionen sense sorteig ni preinscripcions! Ja podeu reservar la vostra plaça, directament online, sense haver d’esperar els resultats de cap concurs. Només heu d’escollir el programa d’activitats i les dates, i ja teniu garantit un estiu on s’ho passaran d’allò més bé!

Us assegurem que seran les colònies més divertides (amb ràfting, caiac, vela, escalada, BTT, laser tag, equitació, futbol…) i al millor preu: 8 dies per 299€. Ens avalen 40 anys d’experiència (els celebrem aquest any!), el fet de ser la primera i única empresa de lleure de Catalunya que compta amb el Certificat de Qualitat ISO 9001:2008 (inclou gestió, activitats, seguretat, formació i instal·lacions) i el nostre súper equip de monitors!

Tu decideixes quan i a quines colònies van els teus fills. Els esperen un munt d’emocions:

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es” target=”blank” style=”3d” background=”#d40f2d” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Més informació i reserves [/su_button]

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …