Campus Professional de Futbol: Escola d’Alta Tecnificació

Botes cordades i mitgetes amunt que aquest estiu tindràs l’oportunitat de debutar al nostre Campus Professional d’Alta Tecnificació!

Si ets un apassionat del futbol i un gran aficionat de la 1ª Divisió de la LFP aquest és el teu Campus! Viuràs una setmana com un professional de debò amb la participació d’entrenadors i jugadors d’elit. Gràcies a l’acadèmia de futbol professional Talent Sport milloraràs i potenciaràs les teves capacitats tècniques i tàctiques i podràs créixer com ho fan els millors jugadors del món!

Ets un golejador nat com en Messi o en Cristiano? Domines la zona del centre del camp com l’Iniesta? Controles els tres pals com en Valdés?
T’esperem aquest estiu al Campus Professional de Futbol de Rosa dels Vents! 

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/campus-professional-futbol-escola-dalta-tecnificacio/” target=”blank” style=”3d” background=”#3b519e” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva ara [/su_button]

Check Also

A Youtube, el nostre anunci 2019 ha superat el 1.490.000 de reproduccions!!

I el nou anunci del 2020?  Trencarà el rècord de reproduccions? El farem volar més …