Port Aine o Espot Esqui

Esquí al Pirineu

Ben aviat començaran a arribar les primeres nevades i començarà la temporada d’esquí. Aquest any petits i grans podeu gaudir de caps de setmana d’esquí en família amb Rosa dels Vents des del mes de desembre fins al mes d’abril. El nostre Hotel Condes del Pallars***, a Rialp, compta amb una situació immillorable per a la pràctica d’aquest esport, i també us ofereix el confort del servei hoteler a un preu molt assequible:
[su_note note_color=”#e9f9fe”]Esquí per a tots, amb forfait per dos dies a Port Ainé o Espot Esquí des de 39€/persona i nit. El preu inclou l’allotjament, l’esmorzar de dissabte i diumenge i el sopar del dissabte.[/su_note] Compartiu aquesta experiència amb els vostres fills, la millor manera de passar els caps de setmana d’hivern en família i fer esport en uns paratges únics!

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/neu-al-pirineu/esqui-hotel-condes-de-pallars” target=”blank” background=”#0084f8″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]NEU AL PIRINEU: Més informació i reserves [/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …