Vacances de Nadal, Cap d’Any i Reis en família

S’acosten unes dates que tots tenim marcades amb molta il·lusió al calendari: les festes de Nadal! Són dies de retrobaments, de compartir bones moments amb els que més t’estimes, de celebrar totes les coses bones que ens han passat durant l’any i de mirar amb alegria cap al nou any que començarà.

A Rosa dels Vents us proposem una experiència màgica per aquests dies, una manera diferent de gaudir de tots aquests moments i de celebrar el Nadal de manera diferent i original.

nadal-cap-any-rosa-dels-vents

Us proposem activitats de Nadal conjuntes per a nens i adults organitzades per monitors professionals, pensió completa, sopar de Cap d’Any de gala i habitació privada per a cada família. A més a més a cadascuna de les nostres cases de colònies hi trobareu un programa diferent per fer inoblidable vostres Vacances de Nadal en família. També oferim l’opció de celebrar només el dinar de Nadal i/o Sant Esteve… n’hi ha per tots els gustos! Voleu més informació?[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/vacances-de-nadal-cap-d-any-i-reis” target=”blank” background=”#0084f8″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Sí, vull un Nadal divertit! [/su_button]

I per Cap d’Any, a l’Hotel Condes del Pallars*** us proposem un programa extraordinari per acomiadar l’any 2014 i encetar el 2015 d’una manera molt diferent, una nit plena de sorpreses, situacions inesperades i divertides i els millors gags i animació dels nostres monitors. La última nit del 2014… no serà una nit qualsevol![su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/cap-d-any/cap-d-any-hotel-condes-del-pallars-2014″ target=”blank” background=”#f98100″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]El millor comiat pel 2014! [/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …