Últimes ofertes en vacances d’estiu

A Rosa dels Vents ens preocupem, primer de tot, per la qualitat i la seguretat dels serveis que oferim, per això som la primera i única empresa de colònies de Catalunya que compta amb el certificat ISO 9001:2008 de Qualitat Global en la gestió de les nostres cases i activitats. Però si una altra cosa ens diferencia, són els nostres preus, ajustats al màxim perquè tothom pugui gaudir d’uns dies de diversió amb nosaltres.

[su_slider source=”media: 566,567,569,568″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

Avui us portem les últimes ofertes de vacances en família d’aquest mes d’agost, una oportunitat que no podeu deixar escapar amb la millor relació qualitat/preu! Platja, muntanya, aventura, relax… Tenim un munt d’opcions diferents perquè la vostra família aquest estiu es quedi a casa… a una casa de colònies de Rosa dels Vents (des de 23€ persona i nit)!

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/sense-angles/campus-aquaventura-5-dies/” target=”blank” background=”#0084f8″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Fes una ullada a les nostres ofertes! [/su_button]

 

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …