Les nostres cases de colònies: Pou del Glaç

Moltes cases de colònies de Rosa dels Vents estan situades enmig de la natura. La casa de colònies del Pou de Glaç no és una excepció, ja que queda als peus del bonic massís de les Gavarres. A més, està al costat de La Bisbal de l’Empordà, capital de comarca, i a pocs kilòmetres de la platja.
[su_slider source=”media: 582,583,580,584,577,579″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

La casa està formada per diversos espais i edificis, com poden ser les pistes esportives, la piscina, el camp d’aventura i pista de quads… Però si un element caracteritza aquesta casa de colònies per sobre de tot, és l’element arquitectònic del pou de glaç. El conjunt de tots els equipaments de la casa i la seva situació geogràfica, doncs, fa que sigui una casa de colònies molt completa.

Gràcies a les característiques de la casa, s’hi ofereixen activitats d’allò més variades i divertides per qualsevol membre de la família: tant per menors de 8 anys, com més grans o els pares. Us ho passareu bé a la tirolina o els circuits d’habilitat dels ponts enlairats. També trobareu el tir amb arc, el futbolí humà… a més aprofitarem les característiques de la casa i el territori per saber com eren les fàbriques de gel o per aprendre la tècnica de la ceràmica.

Com sempre, Rosa dels Vents ofereix aquestes activitats i d’altres a molt bons preus. Les vacances amb la família des de 22€/persona.

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-en-familia/pou-del-glac-emporda” target=”blank” background=”#fd6e28″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Les millors activitats, al millor preu![/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …