Les nostres cases de colònies: La Garbinada

Rosa dels Vents ofereix sempre un gran nombre de possibilitats a l’hora de fer les activitats. Tot i això, algunes de les cases, gràcies a la seva situació, per exemple, poden potenciar-ne més algunes en concret. A Torroella de Montgrí, la casa de colònies de La Garbinada, ofereix gaudir de les activitats aquàtiques en general, ja que la seva situació privilegiada, a només 300 metres de la platja i prop la desembocadura del Ter, permet estar molt en contacte amb el mar i el riu. A més, aquesta zona del Baix Ter, està plena de camps de cultiu empordanesos sense grans edificacions, del Parc Natural del Montgrí i les conegudes Illes Medes (àrea natural i protegida).

[su_slider source=”media: 595,596,600,598,597″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

La casa compta amb unes bones instal·lacions i molts espais per poder-hi desenvolupar activitats interiors i exteriors. Uns grans complements són la piscina, els camps esportius i fins i tot, una pista de minigolf! Unes infraestructures que permeten gaudir amb total seguretat per la família.

La navegació a vela, les rutes en Caiac pel Ter, paddel Surf, snorkel a l’Estartit… un munt d’activitats aquàtiques, desenvolupades a la base Nàutica de Rosa dels Vents. Combinades amb les d’aventura i descoberta i les esportives acaben fent un conjunt espectacular per passar unes vacances diferents. I no ens n’oblidem de la famosa Festa Hawaiana!

Mullar-te, refrescar-te, divertir-te… en família i des de 23€ persona/nit tot inclòs: activitats, allotjament, pensió completa i IVA inlcòs. Estàs preparat per fer-te a la mar?

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/sense-angles/campus-aquaventura-5-dies/” target=”blank” background=”#fd6e28″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Les millors estades amb la família![/su_button]

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …