Rosa dels Vents a “Els matins de TV3”

Havent traspassat ja l’equador del juliol, ja hi ha hagut més d’un grup de Rosa dels Vents que ha marxat a fer la seva estada a l’estranger per aprendre anglès. Ahir, era un dia d’arreveures, ja que vam acomiadar un grup d’alumnes que marxava a Bristol per tal de fer-hi la seva estada. El programa “Els matins” de TV3 va acompanyar-nos a l’aeroport del Prat per tal de mostrar-ho a l’audiència, aprofitant que feien un reportatge centrat en el joves que viatgen a l’estranger per aprendre anglès.

Un cop ja havíem embarcat, “Els Matins” va fer una connexió en directe per poder parlar amb alguns dels pares dels estudiants, que van explicar què significa anar a l’estranger per tots els seus fills, per què han confiat en Rosa dels Vents o per què opinen que és diferent l’aprenentatge de l’anglès anant a l’estranger. Els pares estaven tristos perquè veien com els seus fills estarien fora alguns dies, però també contents i satisfets perquè saben que milloraran l’anglès, s’ho passaran bé i a més aprendran a ‘espavilar-se’ en un país estranger.

Salvador Clarà, Cap del Departament Comercial de Rosa dels Vents, va explicar també algunes característiques dels programes: el domini de la llengua anglesa, la diferència entre l’allotjament en residència o en família i com treballem per poder oferir la millor relació qualitat/preu.

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …