Mas Pinsach

La província de Girona és coneguda tant pel mar com per la muntanya. Un exemple de grans espais naturals i muntanyencs és la Garrotxa, una comarca que permet gaudir al màxim d’aquests espais i a més a més amb tota la família. És per això que Rosa dels Vents va decidir que Mas Pinsach seria una casa de colònies excel·lent per crear-hi grans històries.

[su_slider source=”media: 511,513,514,510,512″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

Per la seva polivalència, aquesta casa de colònies pot oferir un ventall ampli de programes i activitats, tant pels més grans com pels petits: Esport, natura, aventura, animals, volcans… Explorar l’entorn natural i aprendre a gaudir-ne, per exemple, ens permetrà conèixer l’ecosistema de la Fageda d’en Jordà o banyar-nos a l’estany de Banyoles, tots dos molt a prop de la casa. Tant amb els cavalls com amb els quads, ens moure’m de maneres molt diferents però igualment divertides! I aprofitant l’entorn característic de la Garrotxa, què us sembla descobrir els volcans més endormiscats?

Aquestes i altres activitats són les que ofereix Mas Pinsach per gaudir d’unes vacances d’estiu en família d’allò més divertides envoltats de naturalesa. Com sempre, la qualitat en les activitats i el servei de Rosa dels Vents queda emmarcat en un preu immillorable a partir 21€ persona/nit tot inclòs.

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/vacances-d-estiu/mas-pinsach-garrotxa” target=”blank” background=”#f88500″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Vacances en família des de 21€/persona i nit (tot inclòs)![/su_button]  

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …