La Masia de Torreferrana

Avui us volem presentar Torreferrana, una altra de les nostres cases de colònies amb una gran tradició. Es tracta d’una masia catalana construïda el s. XV, amb torre de defensa i tot! Torreferrana conserva tot l’encant del temps passats, però està totalment reformat i adaptat perquè tant els menuts durant les seves colònies com tota la família durant les vacances hi estiguin d’allò més còmodes.

Situada al peu del Montgrí, aquesta casa de colònies compta amb unes instal·lacions molt completes: habitacions de 4, 6, 8 o 10 places, Sala d’Activitats i un munt d’equipaments per poder fer esport i activitats a l’aire lliure (camp de futbol, voleibol, bàsquet i piscina). Us convidem a gaudir de l’espectacular entorn que envolta la masia, des del Castell i el Massís de Montgrí fins a les boniques platges de la Costa Brava que hi ha a tocar o els Aiguamolls de l’Empordà, que també els trobareu ben a prop.

[su_slider source=”media: 468,466,467,469,470″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

Aquestes són algunes de les activitats que hi podeu realitzar amb les Vacances en Família de Rosa dels Vents: navegació amb vaixell fins a les Illes Medes, Snorkel a l’Estartit,  Rutes en BTT, tirolina gegant, navegació a vela, festa de la pintura, observació d’estels amb telescopi… Un munt de diversió! Us animeu a visitar-la?

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/vacances-d-estiu/torreferrana#.U7Z2IY1_teM” target=”blank” background=”#f88500″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva les teves vacances des de 23€/persona i nit (tot inclòs)![/su_button]


Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …