El Mas Badó

Des de Rosa dels Vents ens agrada donar la màxima confiança i qualitat als nostres clients. Una de les maneres d’ensenyar-vos tot el que us podem donar és presentant-vos les nostres cases de colònies, i aquesta vegada la que hem escollit ha estat Mas Badó.

[su_slider source=”media: 481,482,480,478,479″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

Aquest mas era una casa de pagès rodejada de boscos i conreus molt important a la seva època. Ja des del s.XI es té constància d’aquesta casa. Molts anys d’història que han servit a Mas Badó per passar per moltes etapes, com la de sanatori i hotel fins a tancar. Ara però, sota la gestió de Rosa dels Vents torna a gaudir d’una gran activitat per a les colònies dels nens i nenes i per al turisme en família.

La casa, situada al costat del Montseny, disposa d’unes excel·lents instal·lacions com la piscina o el camp de futbol de gespa natural essent així perfecte per a la pràctica esportiva i la descoberta natural. Per això, Rosa dels Vents us ofereix tant programes de futbol com d’aventura, alguns fins i tot “in English”. Algunes de les activitats que compartireu amb nosaltres seran paintball, quads, tir amb arc, màgia i bruixes i bruixots, trekking… tot això prop de Caldes de Montbui (14 km) i Barcelona (45 km).

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/vacances-d-estiu/mas-bado-montseny-2″ target=”blank” background=”#f88500″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva les teves vacances des de 22€/persona i nit (tot inclòs)![/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …