Tot a punt per La Raftingada amb Flaix FM!

Reserveu els dies 18, 19 i 20 de juliol perquè per fi tindrà lloc la inauguració més sonada d’aquest estiu: la de l’Hotel nou Condes del Pallars*** a Rialp. I perquè serà la més sonada? Doncs perquè contem amb la col·laboració de Flaix FM, l’emissora del ritme, i La Raftingada!  3 dies plens de les activitats d’aventura amb més adrenalina per a tota la família -incloent ràfting pel Noguera Pallaresa- que ens deixaran exhaustos de diversió. Sort que l’Hotel Condes del Pallars*** ofereix el millor servei hoteler i que també podrem descansar a cos de rei en aquestes noves instal·lacions.

condes-rafting

Arribarem el divendres 18 al vespre, ens instal·larem a l’hotel i agafarem forces pel dissabte, el dia de la Raftingada. I a la nit, gran festa Flaix FM amb la millor música per a grans i petits! Per si tot això fos poc, el diumenge quan ens llevem jugarem a Laser Tag per equips (joc d’estratègia per equips, utilizant sensors i marcadors amb infrarojos per eliminar els contrincants) i tot seguit farem un gran dinar de comiat.

Totes les activitats, allotjament i pensió completa per només 68€/persona (IVA inclòs). 

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-en-familia/raftingada-hotel-condes-de-pallars” target=”blank” background=”#f88500″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva Ara![/su_button]

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …