Ja arriben les colònies… al Punt de Trobada!

Les classes ja s’estan acabant i això significa una cosa, que cada vegada queda menys per poder anar de colònies! Els nens i nenes ja esperen amb ganes aquests dies de diversió amb Rosa dels Vents. Però mentre ells s’ho passen d’allò més bé, pot ser que els pares estiguin un punt preocupats, un punt enyorats… i per això us portem una gran solució: el punt de trobada!

Què ha fet avui? Ja menja de tot? Li haurà agradat fer snorkel?… El punt de trobada, doncs, serà el lloc on no els trobareu tant a faltar, perquè diàriament hi trobareu fotos i vídeos de les activitats que fan, de com han anat, de les excursions… Ho podreu veure tot de primera mà, fins i tot, abans de que els vostres fills us ho expliquin.

20140117163232-80e4bd29

Tan bon punt comencin les colònies ja hi podreu accedir amb el nom d’usuari i PIN  que se us faciliti en formalitzar la reserva. Per qualsevol dubte que tingueu podeu contactar amb nosaltres als canals habituals de Facebook i Twitter. A més, podeu mirar el vídeo de la reunió de pares que vam fer aquest mes de juny per si encara no coneixeu del tot Rosa dels Vents.

Encara no sabeu quines són totes les nostres ofertes per aquest estiu? Feu-hi un cop d’ull: activitats aquàtiques, quad, cavalls, jocs, diversió i amistat… ho tenim tot a punt!

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es” target=”blank” background=”#0066B1″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Coneix totes les colònies[/su_button]

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …