Propera estrena: Hotel nou Condes del Pallars***

Aquest juliol estrenem les instal·lacions de l’Hotel nou Condes del Pallars*** amb una gran inauguració! Durant aquests dies, aquesta nova destinació esdevindrà una festa d’activitats i de diversió. Ben aviat us en donarem més detalls! Després, amb l’obertura i l’inici dels programes, l’hotel continuarà amb la qualitat que caracteritza Rosa dels Vents.

Al servei hoteler de tres estrelles amb el millor confort, s’hi sumen com a valor afegit les millors activitats d’animació, lleure i esport que proposem dins els programes de colònies i les vacances en família. Sigui quina sigui la vostra opció, les millors activitats us faran passar uns dies genials al Pallars, l’entorn on es troba l’hotel que ens ofereix la possibilitat de fer activitats de muntanya, ràfting, aventura i excursions a llocs tan espectaculars com el Parc Natural d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici.

[su_slider source=”media: 444,358,143,359,443″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

Tenim preparades tota classe d’activitats que s’adapten als diferents programes i a les diferents edats. El confort de l’hotel es manté intacte, l’únic que variem són les aventures que viureu. Podeu mirar totes les que es fan a cada programa de colònies i vacances en família per saber quines us agraden més! Tant si preferiu el Hip-Hop, com viure emocions en anglès… l’Hotel nou Condes del Pallars*** us dóna la benvinguda i les claus l’habitació.

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/casa/hotel-condes-de-pallars/” target=”blank” background=”#c0e300″ color=”#000000″ size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Colònies d’estiu[/su_button]

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/vacances-d-estiu/conde-de-pallars-pirineu” target=”blank” background=”#09b616″ color=”#000000″ size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Vacances en família[/su_button]

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …