Caps de setmana temàtics en família

Durant els mesos d’abril, maig i juny amb Rosa dels Vents podeu gaudir dels millors caps de setmana en família. Cadascuna de les cases de colònies que posem a la vostra disposició us ofereix un programa diferent per fer inoblidables aquests dies plens d’activitats conjuntes per a nens i adults, amb monitors professionals, pensió completa i habitació privada per cada família.

[su_slider source=”media: 410,411,412″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

Però això no és tot! Els vostres fills us han demanat mai la lluna? O s’estimarien més ser pirates i navegar per aigües plenes d’aventura? O potser seria més divertit ser grans genets de l’època medieval? Sigui el que sigui, ho podreu fer realitat tots plegats amb els caps de setmana temàtics de Rosa dels Vents!

Preparats per un cap de setmana original i diferent?

[su_button url=”http://www.rosadelsventsidiomas.es/” target=”blank” background=”#0066B1″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Més informació i reserves[/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …