Ready for an amazing summer?

Sempre ens quedem amb ganes de més estiu, i és que ens passa volant. Els omplim de bones experiències i aprenentatge. Els protagonistes de la falca que pots escoltar a dalt, en Marc i la Roser, ja tenen assegurats els bons moments. Tots dos van ser ràpids i van reservar places per aprendre anglès i passar-s’ho bé amb els cursos d’anglès a l’estranger amb Rosa dels Vents.

cursos-angles-rosa-dels-vents

Cada any treballem perquè tinguis un munt de llocs per poder anar. Universities, colleges i altres tipus de residències on no hi falten activitats variades i classes d’anglès de qualitat. Amb tantes opcions, sabem que pot ser difícil triar quin és el que t’agrada més. Nosaltres et proposem dues opcions d’Anglaterra amb un munt de novetats: Reaseheath College i Midleton College!

Afanya’t, les places s’acaben tant ràpid com l’estiu!

[su_button url=”http://www.rosadelsventsidiomas.es/” target=”blank” background=”#0066B1″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva un AMAZING SUMMER[/su_button]

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …