Les opinions dels nostres clients

rosa-dels-vents

A Rosa dels Vents ja fa 40 anys que oferim grans moments a les nostres cases de colònies! A part de les estades per als més menuts, la nostra oferta de turisme en família permet als pares compartir amb els seus fills l’experiència de les colònies i gaudir amb ells de les divertidíssimes activitats que tenim preparades per a grans i petits.

Encara no heu provat les vacances en família amb Rosa dels Vents? Avui us portem un recull d’opinions de famílies que ja han gaudit d’una estada a alguna de les nostres cases i que ens expliquen com ho han viscut, quina n’és la seva valoració i quins han estat els seus moments preferits!

[su_tabs vertical=”yes”] [su_tab title=”Lila Lorenzo Pascual”] Ens ho hem passat genial, la gent està entusiasmada i amb ganes de més!!
tot ha anat super, la convivència, les activitats, l’alimentació, la gent, els monitors, la Gràcia! Ha sigut fantàstic, ens ho em passat tant bé, vem ballar molt i molt!
Ui el Cristian, quin èxit a més que és d’un poble al costat on viu la meva cosina, és un noi excepcional en tots els sentits!! El futbolin humà va ser molt divertit i tot i qu’estic una mica cansada, me’n alegro molt d’estat-ho! Hem rigut moltíssim i ens emportem un super bon record.
Gràcies per tot!. [/su_tab] [su_tab title=”Carme Pelegrin”] Aquest serà el cinquè estiu que passem uns dies de vacances amb Rosa dels Vents. Ens ho passem molt bè. Hi ha activitats per tota la familia no només per nens i pares,també els joves ,en el nostre cas de 15 i 12 anys i s´ho passen super! tot això gràcies a tot l´equip de professionals fantàtics que fan de les vacances uns dies especials. L´equip de monitors i monitores tenen un somriure per qualsevol cosa que demanem i formen un equip amb gran qualitat. Un cop més gràcies per la vostre simpàtia, paciencia i professionalitat. Fins aviat!!!!! [/su_tab] [su_tab title=”Àlex Lopez”] Us escric aquestes línies per tornar a agrair-vos la fantàstica estada de la que vam gaudir durant la primera setmana d’Agost a la vostra casa de colònies situada a “La Fosca”.
Les nostres expectatives es van superar amb escreix. Tot l’equip humà que allà treballa, des de la directora al personal de neteja, passant pels animadors y la gent de cuina van fer que ens sentíssim com a casa, sempre amb un somriure a la cara i disposats a ajudar-nos a gaudir de les nostres vacances. El millor de tot, doncs, l’equip humà.
El menjar estava escandalosament bo. No vaig tenir més remei que felicitar a tot l’equip un parell de dies. Per ser sincer, ens feia una mica de por aquest apartat, però res a dir. Tot l’equip d’animadors son de 10. Sempre allà, disposats a fer que ens ho passéssim el millor possible i sempre amb el somriure a la cara. L’Eli i el Tomàs han fet tot el possible per fer-nos la estada més agradable, es nota la bona feina que fan al front d’aquest complex.
L’única cosa en contra que us puc dir, com anècdota i per no posar-ho to perfecte, és el tema de les formigues, encara que suposo que no es pot fer gran cosa. En algun moment es va fer un xic molest.
En qualsevol cas, repetirem, ha estat magnifífic, potser unes de les millor vacances que hem fet amb els nano si no la millor. [/su_tab] [su_tab title=”Gina Clotet”] Voliem donar-vos les gràcies per l’estada tan fantástica que vam passar al Castell de Fluvià del 2 al 8 d’agost. Us felicitem per tot el personal que teniu contractat que va ser súper atent i professional. No haviem fet mai unes colonies en família i tenia certa por que no funcionés… Tot el contrari! El darrer dia els nens van marxar plorant i volen tornar-hi l’any vinent.
[su_tab title=”Laia Saludes López”] Aquesta setmana santa he estat a Torreferrana. Només puc dir que han estat les millors vacances de la història i que gràcies a tots els monitors per aguantarnos a mi i a les meves amigas. GRÀCIEEEEEEEEEEES!!!!!! Un petó a tots: Marc,Arnau,Txell,Artur,Agustina,Edu,Toni i a tot el personal! US JURO QUE TORNARÈ!!!!!!!!!!!! FAMÍLIA SALUDES LÓPEZ [/su_tab] [su_tab title=”Francesc Ges”] Hem passat la setmana santa a la garbinada! Realment genial, les activitats i els monitors han estat fantastics i divertits per a tots els membres de la familia….tornarem! Moltes gracies Alex, Anna, Llimona, Guillem, Joan, Xavi, Sara i Erik… sou els millors [/su_tab] [su_tab title=”Mª Rosa Torres”] Ens vàrem sentir molt a gust. El sopar i el servei fantàstics! Gràcies a tot l’equip de monitors de Pou del Glaç, ens ho hem passat genial! Segur que repetim! (Cap d’any 2013). [/su_tab] [su_tab title=”Walter Oriolo”] Aquest any vàrem contractar amb Rosa dels Vents les anomenades “Vacances de Reis” a Mas Badó. Hem passat uns dies fantàstics, amb les activitats, el túnel del terror és el que més ens ha agradat, i sobretot amb les monitors, són “el alma” de Rosa dels Vents. [/su_tab] [su_tab title=”Gabriela Vidal Serra”] Nosaltres vam estar una setmana a l’agost al Castell De Fluvià i ens ho vam passar fantàstic.
La nostra filla de 3 anys només fa que demanar la grabadora per tornar-ho a veure tot i balla amb els balls que preparaven els monitors. Les monitores/s molt carinyoses amb ella. [/su_tab] [su_tab title=”Dolors Viudes Segovia”] El mes d´agost vam estar a Mas Portal durant vuit dies i ens ho vam passar molt be, unes vacances que no oblidarem mai, gracies a tots els monitors, direcció, cuina, son genials i et fan sentir molt agust. Segú que tornarem a repetir.[/su_tab] [su_tab title=”David Villote”] Menjar boníssim, monitors boníssims I atenció boníssima. (Halloween 2012 a Pou del Glaç). [/su_tab] [su_tab title=”Mònica Ferrero”] És la tercera vegada que venim i la relació qualitat-preu fará que vinguem més vegades. (Halloween 2012 Mas Badó) [/su_tab] Bé, m’agradaria que fessis extensiva l’enhorabona a l’equip de monitors que tenen una energía que no se l’acaben i que van donar-nos molt bon rotllo a tota la família!! De veritat, penso que son fantastics!
[/su_tab] [su_tab title=”Sonia Sanchez Ortega”] Acabem d’arribar de passar una increible i fantàstica setmana a Mas Portal. L’equip de monitors, la resta de pares que hem trobat i els nens i nenes que s’han fet amics dels nostres fills, tots plegats han fet que esdevinguin les millors vacances en família que hem passat mai! [/su_tab] [/su_tabs]

Si vols llegir més testimonis o enviar-nos el teu, pots fer-ho a la nostra pàgina web fent clic aquí.
[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/” target=”blank” background=”#9eda6b” color=”#000000″ size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Informació i Reserves[/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …