Les millors vacances en família!

A tothom li agrada gaudir d’unes vacances en família i passar temps amb els nostres. A més, volem que les estones que passem junts siguin d’allò més divertides i agradables i que per tant, les recordem amb il·lusió! Rosa dels Vents té una fórmula diferent, per aconseguir-ho ajuntem natura, programa d’activitats, animació, esports… Us proposem les millors vacances de turisme en família a les nostres cases de colònies, on podreu dur a terme activitats tan divertides com vela, aquasports, snorkel, caiac, tirolina i moltes més!
[su_slider source=”media: 361,362,360,358,359″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

A més a més, inaugurem nou destí: l’Hotel Condes de Pallars! La comoditat d’un hotel amb la diversió de Rosa dels Vents! Tindreu la possibilitat de fer rafting, escalada, làser tag, rappel, doble tirolina, etc… i per als més petits (menors de 8 anys) hem muntat un parc lúdic d’aventura, un circuit de motos adaptat a la seva edat, jocs de pistes, danses i cançons entre moltes altres activitats!

Encara no n’esteu segurs? La diversió serà una més de la família!
[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/vacances-d-estiu” target=”blank” background=”#f08a3b” color=”#000000″ size=”4″ center=”yes” radius=”5″]RESERVA ARA EL TEU ESTIU EN FAMÍLIA[/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …