Famílies i Sant Joan amb Rosa dels Vents

santJoan_02

Cada any, cap a finals de juny, hi ha una nit màgica i única a l’any: La nit de Sant Joan. Es tracta de la nit més curta de l’any, una nit per celebrar una gran revetlla! Per això, a Rosa dels Vents la vestim amb llums i colors, il·lusió i emocions… i amb les activitats familiars més divertides! 

Tant a l’Empordà, com a la Costa Brava com a moltes altres de les nostres cases de colònies us farem gaudir d’un Pont de Sant Joan en família com mai ho havíeu fet, amb activitats esportives, d’aventura, i aquàtiques conjuntes per a pares i nens; i sempre amb els monitors més animats!

Ah! No ens oblidem de la gran revetlla de Sant Joan, que la celebrarem amb tot el necessari com són la típica coca, cava, refrescs i un gran ball amb xerinola com cal per tancar la nit!

Des de 26 €/persona i nit, busca quin és el teu pla perfecte en família pel 20 al 24 de juny! Patapim, Patapam. Visca Sant Joan!

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/sant-joan” target=”blank” background=”#f08a3b” color=”#000000″ size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Més informació i reserves[/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …