Turisme en Família – Primavera 2014

A Rosa dels Vents treballem perquè els joves s’ho passin d’allò més bé, però amb els Caps de Setmana en Família qualsevol edat és bona per passar-s’ho bé amb les activitats que tenim preparades.

Alguns dels millors entorns de Catalunya substituiran el vostre menjador durant els dies que passeu amb nosaltres. Podreu gaudir d’activitats a l’aire lliure i d’aventura, gimcanes, passejades amb cavall, convertir-vos en Indiana Jones o fer activitats aquàtiques… i podreu fer-les conjuntament tota la família!

[su_carousel source=”media: 273,272,274″ height=”300″ items=”1″ title=”no” autoplay=”6000″ speed=”700″]

Les diverses activitats són variades i per a tots els gustos, totes són especials i et permetran descobrir experiències noves. Tot i això, sempre t’oferim serveis per tal que t’acabis sentint com a casa: habitació privada, pensió completa amb cuina casolana, bones instal·lacions esportives amb els millors professionals, servei de ludoteca i animació per a tothom. I a l’estiu, ens remullarem a la piscina!

Us animem a familiaritzar-vos amb tots els nostres programes i quines activitats fareu a cada casa. Ens veiem aviat!
[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-en-familia” target=”blank” background=”#e64856″ size=”5″ center=”yes” radius=”5″]Descobreix totes les activitats![/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …