Tots tenien molt per explicar!

[su_slider source=”media: 221,222,223″ limit=”12″ title=”no” autoplay=”6000″]

Quan tornen de les colònies d’estiu i els cursos d’idiomes de Rosa dels Vents tots els nens i nenes sempre tenen molt per explicar, mil i una històries que han viscut durant la seva estada i que es moren de ganes de compartir amb tothom!

Avui us portem un petit recull de les moltes històries i anècdotes que els pares i mares ens van fer arribar de les colònies de l’any passat, tal i com els seus fills els hi van explicar. Històries de superació, d’amistat, curiositat,… però totes amb el fil conductor dels valors que van aprendre i de com de bé s’ho van passar els nens!

[su_tabs vertical=”yes”][su_tab title=”Marta Mallafrè Buixeda”] Diumenge 8 de setembre vam anar a recollir els nostres dos fills al Castell de Fluvià. –Mare mira vine que t’ensenyarem una església i després al cotxe t’expliquem una història que hi va passar!!! — Apa, li vull explicar jo!! Ja al cotxe…allò semblava un orgue de gats, tots dos tenien tantes coses per explicar… –Saps mare aquí on hem estat va començar la guerra dels segadors –Però lo del forat ho explico jo! — No ho expliques bé!!! –Mare i vam fer tirolina i tir amb arc!! — A mi el que em va agradar més va ser fer rappel, des de molt amunt, eh! — Si home, el més divertit va ser anar al parc aquàtic!!! — Veus mare tots aquesta telèfons escrits al braç, els he de passar a un full abans no s’esborrin, són els telèfons de les meves amigues!!! — I a la nit!! Xerrravem molt i ens feiem bromes però els monitors ens feien callar. I el menjar? — Boníssim mare!! Un dia em vaig menjar vuit empanadilles! Si home! Si, si que les vaig contar! I així va durar tot el viatge fins a Reus! Bé, per acabar bé les colònies encara vam tenir una altra experiència: el cotxe se’ns va avariar i vam arribar en taxi a casa!!! I l’any que vé voldreu tornar-hi? I aquesta vegada tots dos alhora: Sí, i tant!!! [/su_tab] [su_tab title=”Sonia Recuenco Abril”]Va ser bona experiencia a l’Albatros, viatge fi de curs, envoltat de coreografies, jocs de nits, records de monitors, especialment de David, Funky Cold Medina, Furor, Disco amb les millors gal.les per la nit…aquestes imatges perduran tota la vida…increíble no?. Gràcies Rosa dels Vents per fer més feliç al meu fill. L’any passat vam estar a Mas Badó tots dos, i aquest a Torre Ferrana i sincerament sou increíbles. Us felicito per la bona feina que feu. [/su_tab] [su_tab title=”Susana Bel Pla”]Quan vaig arribar a recollir la meva filla, tenia la cara il•luminada. Fins el moment que vam marxar no va parar d’explicar totes les aventures que havia viscut durant aquests dies. La primera frase que em va dir, va ser si es podria quedar un dia més. No volia marxar, s’ ho havia passat tant bé, que casi es posa a plorar. Deia que havia fet moltes amigues i amics, i que els dies amb els monitors havien estat inoblidables. També ens comentava que les estones més divertides eren a la piscina, a la tirolina, al tir amb arc i sobretot el moment d’anar a dormir. Amb les companyes d’habitació no hi havia forma de callar, reien, els monitors entraven a renyar-les i elles seguien rient, jugaven a cartes, es pintaven les ungles, es canviaven de llits i cantaven, fins que la son les guanyava. Pel matí els despertaven amb música i feien molts de balls. L’hora de menjar li encantava per les cançons que cantaven abans de començar a menjar. La seva cançó preferida era una sobre un “cochinillo”,…. o paregut. Fer una pel•lícula era el seu somni (sempre li ha agradat molt fer teatre) i fer-la en aquest campament ha sigut la seva millor experiència, ha disfrutat assajant les escenes de riure, d’emoció, de drama i de preocupació, però el millor diu que ha estat poder-ho compartir amb les seves amigues de Tortosa (era el primer cop que estaven fora 7 dies seguits) I per acabar, dir-vos que quan vaig rebre aquest correu i li vaig dir a la meva filla, la cara se li va tornar a il•luminar, sols de pensar en tornar a estar en una casa de colònies on ella tenia tan bons records. Perquè en aquests campaments no només ha aprés a fer una pel•lícula, sinó també a conviure amb la gent, a compartir, a escoltar,a apreciar, i el mes important, a saber respectar. Ja que si una cosa li ha quedat clar aquest dies a la meva filla, es que no està sola al món, ella és la protagonista de la seva vida, però hi ha moments en que fa falta l’ajuda de més actors i no de tants protagonistes per poder formar part d’aquest gran teatre que és la vida. Gràcies, Susana [/su_tab] [su_tab title=”Raquel Gaudim”]A en Guillen (11 anys) li costa molt escollir una de totes les experiències viscudes a les colònies, diu que tot li va agradar molt: les activitats a la casa, els dinars, els monitors, les excursions… Però a mi m’ha quedat especialment gravada la seva aventura amb el pèndol! Quan era més petit va passar una mala estona ja que li va fer molta por i va haver de baixar… però en aquesta ocasió “tot i que al principi feia una mica de por, va ser super divertit i ho vaig poder disfrutar molt… quina pena que no ens van deixar repetir!”. Una història de superació personal!!! :D[/su_tab] [su_tab title=”Esther Ximénez”]La meva filla de nou anys ha anat a Torreferrana amb el programa Come along de 8 dies. És la primera vegada que marxa tants dies fora de casa i estàvem una mica nerviosos… Però la veritat és que s’ho ha passat molt i molt bé! La monitora del seu grup, la Kali, és una noia encantadora que va saber guanyar-se la seva confiança. El grupet va fer molta pinya i es veu que reien molt amb un nen que era una mica pallasso… Van fer moltíssimes activitats i van acabar rendits. Es veu que anar amb llanxa motora és fantàstic! I el tir amb arc i la piscina i la tirolina… A més, van poder anar a les paradetes de l’Escala a comprar algun record i això a la meva filla li encanta! Tot i que li vaig dir que em truqués sovint, només es va recordar de fer-ho dues vegades. Els pares, que estàvem una mica expectants, vam passar la setmana força tranquils gràcies a les fotos i vídeos que enviaven cada matí. La veritat és que estem tots encantats, pares i nena! Moltes felicitats a la Rosa dels Vents per la vostra tasca![/su_tab] [su_tab title=”Olga Bernad Albas”]La nostra filla Mar amb nou anys va decisir que volia muntar a caball però una mica més seriosament que amb els cavalls del zoo de Barcelona així que va decidir anar a les colònies del Mas Pinsach, l´any anterior havia estat a Tossa de Mar també amb la Rosa dels vents. Encantada es poc com ha tornat de fet vol repetir l´any vinent i si pot ser a la mateixa casa, encara estic esperant que digui una cosa negativa, bé tenia una mica de son ja que ella dorm 11 hores al dia i esclar a les colònies ji ji s´han reduit, no protesta ni de la immersió en anglès, bé tant li han agradat que m´ha convençut i aquest estiu anem tota la família una setmana al castell de Fluvià, a veure si així la petita de 7 anys que de moment va de colònies però amb nens de l´escola s´anima per l´any vinent. Moltes gràcies per fer feliços als nostres fills durant uns dies[/su_tab] [su_tab title=”Mariona Bobi Olmo”]Hola soc la Mariona, aquest estiu a set un dels millors, a estat genial! Rosa dels vents es molt divertit, m’hagradat, perquè fas molts jocs, aventures i angles. La casa de torreferana es molt gran i bonica. Els monitors son molts simpatics i divertits, sempre pots comptar amb ells. He fet moltes amics, que no coneixia. Mai moblidare daquest estiu, i sempre recordare els bons moments que he passat a rosa dels vents! [/su_tab] [su_tab title=”Silvia Calvis Torres”]La nostra història amb rosa dels vents va ser per gràcies a l esplai de l escola Santana de Lleida. La discriminació va ser el detonan , la meva filla Ester te una enfermetat que es diu epilèpcia. Es una nena especial te dificultats d aprenentatge i pren medicació. Tot aixo va ser motiu de descriminació per anar a les colonies de que organitzava aquest esplay. Aixi que vam mirar per fer colonies per un altre lloc . Rosa dels vens ens van atendre tan be i van compendre la situació de l ester que no hi va haver cap problema perquè anes de colonies a Ager a Mas Portal aventura sota els estels on va descobrir la macarena, dormir al ras i que ella no es tan diferent, tambè que s ha de caminar molt i vol fer colonies amb cavall va ser feliç i accepatada. Gràcies per tot rosa dels vens. Si la economi ens deixa no dubteu que l’ester tornara a fer les colonies d’estiu amb vosaltres [/su_tab] [su_tab title=”Pepe Marinoso”]Se lo pasaron super bien con todas las actividades que tenian desde que se levantaron hasta la noche con sus primeras fiestas nocturnas. Realmente no querian volver y ahora nos han convencido de ir junto 4 familias de amigos dentro de 3 meses a una cas de ROSA DELS VENTS para disfrutar de una experiencia como la que disfrutaron ellos. [/su_tab] [su_tab title=”Marta Alberich”]Hola!! Jo sóc la mare de la Clara C. A (Estada Magic Aventure Mas Badó 2a semana). La meva filla quan tornavem amb el cotxe no parava de xerrar (parlar)i ha estat com dos dies explicant i explicant… Saps què???? he fet això, he fet allò (tirolines, arc,quads,ball,excursions,jocs de dia, de nit, etc), que els monitors m’estimaven molt i que eren divertits i simpàtics, que he fet moltes amigues…fins i tot vaig fer un amiguete 😀 (jeje), que el menjar era bó…les classes d’anglés eren molt dinàmiques, divertides fent jocs, etc. El que més li ha agradat…(TOT) però en concret el Tir en arc, i el que menys…(MAMA M’HA AGRADAT TOT!!!…bueno, menys la llet.. :P) En fi, MOLTES GRÀCIES D’HAVER FET QUE S’ENPORTI AQUEST FANTÀSTIC RECORD…I FINS LA PROPERA si déu vol. Marta [/su_tab][/su_tabs]

Malauradament, no hem pogut posar totes les històries perquè n’hi ha moltíssimes! Si tu també vols compartir amb nosaltres la història de les colònies del teu fill o filla, no dubtis a fer-ho als comentaris! I ja ho sabeu, perquè tinguin molt per explicar… no hi ha res com que visquin les colònies per ells mateixos!

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …