Rosa dels Vents a “El Matí de Catalunya Ràdio”

El passat 4 d’abril, Rosa dels Vents va participar en el programa “El Matí de Catalunya Ràdio”, presentat per Mònica Terribas. L’Entrevista del dia es va convertir en una taula rodona, centrada a parlar sobre les Colònies d’estiu, on la gerent de Rosa dels Vents, Mònica del Monte va ser una de les participants.

L’únic representant del sector privat (sense finançament a partir de subvencions d’organismes o institucions públics) va ser Rosa dels Vents. Els altres participants en la taula rodona van ser la Fundació Pere Tarrés i “L’estiu és teu” de la Generalitat, totes dues del sector públic. Durant la conversa, es va poder parlar de la situació actual del lleure i les colònies, d’experiències i un munt de coses relacionades amb aquesta activitat estiuenca.

Rosa dels Vents a Catalunya Radio

Tal com va comentar Mònica Terribas, ara és època de pensar en què farem a l’estiu i poder fer les inscripcions per les colònies. Des de Rosa dels Vents oferim un gran ventall de programes perquè tothom pugui escollir quines activitats li agradaria fer aquest estiu.

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/” target=”blank” background=”#e64856″ size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Les nostres colònies d’estiu[/su_button]

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …