Fes una ullada a les activitats de Rosa dels Vents!

Rosa dels Vents és DIVERSIÓ.
Rosa dels Vents és AVENTURA.
Rosa dels Vents és APRENENTATGE.

Amb les colònies d’estiu de Rosa dels Vents els vostres fills practicaran molts esports i activitats d’aventura que els faran passar-ho d’allò més bé alhora que aprenen valors importants com són la concentració, la perseverança i el treball en equip per assolir objectius.

Algunes de les divertidíssimes activitats que us proposem són l’escalada, els circuits de ponts penjants, la tirolina, el gronxador gegant, el tir amb arc, el paintball, un circuit de quads, muntar a cavall, anar amb kayak, fer vela i jocs a la piscina com són l’aquagym o tirar-se amb tirolina a l’aigua. Tot sempre sota la supervisió de monitors de lleure titulats.

Al vídeo que us adjuntem podeu veure un tastet de totes aquestes activitats… i no oblideu que aquest any estrenem colònies de Rafting i Hip Hop!

Activitats from Rosa dels Vents on Vimeo.

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/” target=”blank” background=”#e64856″ size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Més informació i reserves[/su_button]

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …