Regne Unit, Irlanda o Malta?

[su_slider source=”media: 194,195,196″ limit=”12″ title=”no” autoplay=”6000″]

Coneixes els destins dels cursos d’idiomes a l’estranger de Rosa dels Vents? Pots escollir entre tres països molt reconeguts pel seu atractiu històric i cultural, on segur que el viatge serà tota una experiència!

El Regne Unit, una de les destinacions més visitades del món, està format per quatre països agrupats en un: Anglaterra, Irlanda del Nord, Gales i Escòcia. Té una oferta cultural i de monuments molt àmplia, amb diversos espais declarats Patrimoni de la Humanitat.

[su_button url=”http://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/programes-joves/cursos-dangles-a-anglaterra” target=”blank” background=”#0aa2f7″ size=”5″ radius=”5″]INFORMACIÓ I RESERVES AL REGNE UNIT[/su_button]

Irlanda, amb els seus paisatges immillorables i conegudes llegendes, es converteix en una atractiva destinació. La seva història i cultura aconsegueixen atraure el turisme i despertar la curiositat de tothom per a visitar-la.

[su_button url=”http://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/programes-joves/cursos-dangles-a-anglaterra” target=”blank” background=”#fba200″ size=”5″ radius=”5″]INFORMACIÓ I RESERVES A IRLANDA[/su_button]

Malta forma part del 10% d’illes més visitades del món, no és d’estranyar tenint en compte el seu atractiu històric, arquitectònic i paisatgístic. Tampoc sorprèn que alguns considerin aquest país un paradís per aquells a qui els agrada caminar.

[su_button url=”http://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/programes-joves/cursos-dangles-a-anglaterra” target=”blank” background=”#e64856″ size=”5″ radius=”5″]INFORMACIÓ I RESERVES A MALTA[/su_button]

Els cursos d’anglès són una oportunitat perfecta per aprendre i enriquir-se no només de l’anglès, sinó també de la seva cultura, la seva gent… i conèixer món! Aprofita les vacances d’estiu de manera diferent, gaudeix del viatge, fes un munt de nous amics… i tot in English! A Rosa dels Vents t’oferim els millors preus en cursos d’anglès, perquè treballem sense intermediaris, i amb la possibilitat d’allotjar-se en residència o en Família.

Malta

Quina de les tres destinacions esculls?

 

 

 

Check Also

A Youtube, el nostre anunci 2019 ha superat el 1.490.000 de reproduccions!!

I el nou anunci del 2020?  Trencarà el rècord de reproduccions? El farem volar més …