Regne Unit, Irlanda o Malta?

[su_slider source=”media: 194,195,196″ limit=”12″ title=”no” autoplay=”6000″]

Coneixes els destins dels cursos d’idiomes a l’estranger de Rosa dels Vents? Pots escollir entre tres països molt reconeguts pel seu atractiu històric i cultural, on segur que el viatge serà tota una experiència!

El Regne Unit, una de les destinacions més visitades del món, està format per quatre països agrupats en un: Anglaterra, Irlanda del Nord, Gales i Escòcia. Té una oferta cultural i de monuments molt àmplia, amb diversos espais declarats Patrimoni de la Humanitat.

[su_button url=”http://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/programes-joves/cursos-dangles-a-anglaterra” target=”blank” background=”#0aa2f7″ size=”5″ radius=”5″]INFORMACIÓ I RESERVES AL REGNE UNIT[/su_button]

Irlanda, amb els seus paisatges immillorables i conegudes llegendes, es converteix en una atractiva destinació. La seva història i cultura aconsegueixen atraure el turisme i despertar la curiositat de tothom per a visitar-la.

[su_button url=”http://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/programes-joves/cursos-dangles-a-anglaterra” target=”blank” background=”#fba200″ size=”5″ radius=”5″]INFORMACIÓ I RESERVES A IRLANDA[/su_button]

Malta forma part del 10% d’illes més visitades del món, no és d’estranyar tenint en compte el seu atractiu històric, arquitectònic i paisatgístic. Tampoc sorprèn que alguns considerin aquest país un paradís per aquells a qui els agrada caminar.

[su_button url=”http://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/programes-joves/cursos-dangles-a-anglaterra” target=”blank” background=”#e64856″ size=”5″ radius=”5″]INFORMACIÓ I RESERVES A MALTA[/su_button]

Els cursos d’anglès són una oportunitat perfecta per aprendre i enriquir-se no només de l’anglès, sinó també de la seva cultura, la seva gent… i conèixer món! Aprofita les vacances d’estiu de manera diferent, gaudeix del viatge, fes un munt de nous amics… i tot in English! A Rosa dels Vents t’oferim els millors preus en cursos d’anglès, perquè treballem sense intermediaris, i amb la possibilitat d’allotjar-se en residència o en Família.

Malta

Quina de les tres destinacions esculls?

 

 

 

Check Also

Caps de setmana amb raquetes de neu

Aquest hivern canviem les raquetes de tennis… per les de la neu! Veniu amb la …