Preparats per fer ràfting?

Una nova experiència plena d’adrenalina, diversió… i molta aigua! A l’Hotel Condes de Pallars situat a Rialp (Lleida) es poden atrevir amb aquesta activitat que segur que no els deixarà indiferents.

Gaudiran del Ràfting en un trepidant descens per les aigües braves del Noguera Pallaresa en una llanxa pneumàtica, ajudant-se dels rems per sortejar les roques del camí i evitar en tot moment caure a l’aigua, sempre amb l’ajuda de monitors professionals.

Que afagin el casc, els rems i l’armilla i es preparin per viure un munt d’emocions! I és que no només farem ràfting: tenim preparat tot un programa d’aventura a la natura que inclou Ruta en BTT pel Pirineu, Circuit de Quads, Escalada, Tornejos Esportius, Slackline… i molt més!

RESERVA ARA 8 DIES RESERVA ARA 10 DIES BOOK NOW 8 DAYS BOOK NOW 10 DAYS

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …