Hip Hop & Urban Dance

Are you ready to dance?

Hip Hop & Urban Dance, moviments bàsics de diferents estils, treball rítmic, expressió corporal, freestyle, coreografies… Sessions dels estils més cool dirigides pels professionals de l’Acadèmia Irene Pallarès, la 1a escola de formació en Hip Hop a Espanya!

Ballar, cantar, narrar, imitar, representar… Tot hi tindrà cabuda a l’espectacle final que durant les colònies haurem anat preparant per petits grups i que l’última nit escenificarem davant de tothom.

I a més a més: Rafting, Classes d’Anglès, Piscina diària, Activitats de nit, Disco Ball, Festival de final de curs… i moltes més activitats!

RESERVA ARA

Check Also

A Youtube, el nostre anunci 2019 ha superat el 1.490.000 de reproduccions!!

I el nou anunci del 2020?  Trencarà el rècord de reproduccions? El farem volar més …