Castell de Fluvià

Avui us introduïm el Castell de Fluvià. És una casa fortificada i documentada des de 1154, registrada com a patrimoni artístic nacional. Es troba a Sant Esteve de Palautordera (Barcelona) i compta amb 230 places, sales d’activitats, 2 piscines, parc infantil, pistes de bàsquet, camps de futbol, circuit d’aventura i granja i estable entre altres instal·lacions.

Els boscos del Castell de Fluvià amaguen un món secret on viuen els Invisimals. Però uns robots malignes els volen eliminar… Hem de fer el possible per evitar-ho! Coneixerem els animals que viuen al Castell, farem entrenaments d’aventura, circuits de BTT, viatges a terres poderoses, coneixerem els secrets del llac i moltes coses més per aniquilar els robots que volen fer mal als inofensius Invisimals.

A més, Rosa dels Vents ofereix un programa al Castell de Fluvià ple d’aventura amb sortida al parc d’Illa Fantasia. Llançament amb tirolina, circuits aeris, escalada al rocòdrom, tir amb arc, equitació, esports aquàtics, i un munt d’activitats més que et deixaran sense paraules!

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES AQUÍ

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …