Anglès a l’estranger!

Rosa dels Vents ofereix cursos d’anglès al Regne Unit, Irlanda i Malta.

Amb aquests cursos, el vostre fill aprofitarà al màxim de les vacances d’estiu en una residència o en una família mentre aprenen l’anglès, coneixen països nous, les seves cultures, la seva gent i, el que és més important, al millor preu!

Tres hores diàries de classes d’anglès de dilluns a divendres amb un programa esportiu i cultural a càrrec de monitors bilingües, material didàctic i pedagògic necessari pel curs, certificat d’assistència al finalitzar el programa, trasllats entre l’aeroport i l’allotjament… Les millors comoditats perquè gaudeixin al màxim de la seva estada sense cap preocupació!

Escollim ciutats carregades d’història i cultura amb l’allotjament a la mateixa escola en regim de pensió completa. Escollim els millors monitors preparats que acompanyaran els vostres fills durant el vol i durant totes les activitats esportives i culturals que es desenvoluparan durant l’estada. I sobretot, escollim la millor manera per a que gaudeixin d’unes vacances d’estiu aprenent l’anglès a l’estranger!

Una experiència única d’integració en un marc nou i una gran oportunitat per conèixer persones i formes de pensar diferents. Una estada a l’estranger que ofereix als vostres fills una gran possibilitat d’enriquiment a nivell personal i lingüístic!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …