Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Colònies a Casa durant el confinament del Coronavirus | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Colònies d'estiu > Colònies a Casa durant el confinament del Coronavirus

Colònies a Casa durant el confinament del Coronavirus

Davant l’excepcionalitat de la situació actual, a Rosa dels Vents volem ajudar a les famílies a passar el millor possible aquests dies que estem tots tancats a casa.

Com?


Fent allò que sabem fer millor, que és entretenir els nens i nenes que avui no poden anar a l’escola ni sortir al carrer. Anem a cantar, ballar, fer tallers, concursos, manualitats, lleure per a tots els nois i noies.


Us proposem LES COLÒNIES A CASA DE ROSA DELS VENTS.

Tota una programació setmanal d’activitats de matí i tarda: tallers,balls, màgia, jocs, realitzada per monitores i monitors de Rosa dels Vents que també estan tancats a casa.

Connecteu-vos i deixeu-nos els ne@ns a nosaltres. Seran unes colònies d’una setmana des de diumenge 22 de març a  les 10 del matí fins diumenge 29, cada dia amb vosaltres.Els més petits de 10 anys necessitaran de l’ajuda d’un germà més gran o adult per seguir algunes de les activitats de les colònies.

A les colònies aprenen a volar!!
I aquests dies necessitem volar més que mai!!”