Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Cursos anglès a l'estranger | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Cursos d'idiomes > Aprèn anglès als nostres cursos d’Anglaterra, Irlanda i Malta
Aprèn anglès als nostres cursos d’Anglaterra, Irlanda i Malta

Aprèn anglès als nostres cursos d’Anglaterra, Irlanda i Malta

Aprendre l’anglès és molt més que saber pronunciar les paraules correctament. També implica el coneixement de la cultura anglesa per entendre com és el dia a dia real pel que fa les expressions, les frases fetes… és a dir, com és l’anglès en el dia a dia real.

I la millor manera de aprendre i conèixer la cultura d’un idioma com l’anglès és vivint una immersió lingüística amb gent nativa.  Això és el que us proposa Rosa dels Vents en els cursos d’anglès que organitzem a Anglaterra, Irlanda i Malta.

Amb estades d’11 a 21 dies, els cursos es dirigeixen a joves de 13 a 17 anys i poden passar el curs en residències, o bé allotjats en famílies de cada país.

Els cursos d’anglès a Anglaterra els trobareu en llocs emblemàtics i de gran bellesa, com per exemple Swansea (ciutat costera molt propera a Cardiff), York (una ciutat històrica situada al comptat de Yorshire) o Chester (capital del comptat de Cheshire).

Irlanda és un país perfecte per estudiar anglès i fer turisme. Els seus paisatges verds, els seus pintorescs pobles i l’amabilitat de la seva gent faran que els estudiants visquin una experiència inoblidable.

Finalment, la illa de Malta -antiga colònia britànica- és una destinació diferent i amb molt d’encant, bressol d’antigues civilitzacions mediterrànies i envoltat de platges i cales fascinants.

Teniu tota la resta de la informació i les inscripcions seguint l’enllaç