Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Pont d'agost en família | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Destacats > Pont d’agost en família
Pont d’agost en família

Pont d’agost en família

Ja ha arribat l’agost i encara no sabeu on anar?

Aprofiteu les vacances que us tenim preparades pel pont d’agost!
Gaudiu de les nostres cases: Castell Fluvià, La Garbinada i La Fosca.

La primera, la casa de Castell Fluvià es troba al mig del Montseny on podreu gaudir de rappel al buit, tallers de pastisseria, excursions al Castell de Montclús i molt més, a partir de 24 euros per persona i nit!

La següent casa és La Garbinada en plena Costa Brava, on a part de fer un munt d’activitats aquàtiques podreu gaudir de rutes en caiac pel Ter, de visites guiades a la vila medieval de Pals i molt més a partir de 28 euros per persona i nit.

I l’última casa és La Fosca al costat de Palamós, on a partir de 28 euros per persona i nit, podrem gaudir de sortides amb quads, excursions a les runes del poblat ibèric del castell, snorkel i activitats molt refrescants!

Que no us ho expliquin! Veniu a passar l’estiu amb Rosa dels Vents!