Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Reunió de pares i mares – 4 de juny | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Colònies d'estiu > Reunió de pares i mares – 4 de juny
Reunió de pares i mares – 4 de juny

Reunió de pares i mares – 4 de juny

Ara sí que sí! Les colònies estan a tocar!

Primer de tot, volem agrair-vos la vostra confiança amb Rosa dels Vents a l’hora d’escollir les colònies per als vostres fills.

És normal que ara que falta tant poquet per les colònies aflorin els nervis i es presentin dubtes! Per això, per oferir-vos una informació completa sobre el funcionament de les colònies i resoldre tots els dubtes, posem al vostre servei 3 opcions per no perdre’us detall de la reunió de pares i mares.

Primer de tot, si us és possible, us recomanem assistir a la reunió de pares i mares presencial del 4 de juny!

📆 4 de juny de 2019
📍 Sala Paranimf (Universitat de Barcelona) – Gran via de les Corts Catalanes, 585 (Plaça Universitat)
🕓 17:00 – Cases de mar / 19:30 – Cases de muntanya

En cas que no pugueu assistir presencialment, podreu veure les reunions informatives en directe! (el dia de la reunió), aquí.

Si per qualsevol motiu no podeu assistir a la reunió ni veure-la en directe, a la nostra pàgina web us hem deixat vídeos de les reunions dels darrers anys que us poden resoldre alguns dubtes!

Ens veiem el 4 de juny. Us hi esprem!