Inici > Colònies d'estiu > Recull d’opinions dels pares sobre les colònies
Recull d’opinions dels pares sobre les colònies

Recull d’opinions dels pares sobre les colònies

Avui us portem un recull d’opinions de pares que els seus fills han realitzat alguna de les colònies de Rosa dels Vents. A punt per descobrir-les?

Les colònies de Rosa dels Vents van superar les expectatives de la Marina i la Naual!

“La meva filla Marina va tornar aquest dissabte d’Albatros. Entusiasmada, plorant, emocionada. Han estat uns dies molt especials! Jo ja m’ho imaginava però les expectatives han estat superiors. Volem agrair-vos la tasca que feu i que continueu fent feliços a tants nens i famílies!”

Anna

“La setmana passada la Naual va venir de colònies amb Rosa dels Vents. Ah, no sé a qui dirigir-me per fer-vos arribar lo contenta que ha tornat de les colònies, moltes gràcies!”

Alba

La Rita i la Berta també van tornar molt contestes… i més espavilades! L’experiència els hi ha anat d’allò més bé per guanyar més autonomia i confiança! Així ens ho expliquen la Gemma i la Mariona:

“La Rita ha tornat molt contenta, molt satisfeta, ha fet molts amics nous i l’hem trobada més espavilada”.

Gemma

“Vull agrair la setmana de colònies al Castell de Fluvià, on la meva filla Berta de 9 anys, va anar per primera vegada de colònies i tota sola. S’ho va passar molt bé i es va sentir molt ben cuidada. Gràcies de nou. Esperem poder repetir l’any vinent aquesta experiència amb vosaltres, que per ella ha estat molt i molt positiva.”

Mariona

I per acabar, molts pares destaquen la feina dels nostres súper monitors! Aquí en tenim uns quants exemples:

“Els monitors han estat fonamentals perquè el meu fill estigués tan bé…. S’ha sentit molt estimat i respectat. Moltes gràcies a tots”

Elena

“Els monitors molt bé. Són uns cracs. El meu nen estava contentíssim amb ells.”

Mireia

“Monitors molt dinàmics i agradables. Pel que diu el nen es preocupen per ells i perquè s’integrin, sense generar dinàmiques tòxiques”.

Carme

Si voleu més informació de les nostres colònies podeu entrar a la nostra pàgina web on trobareu tota la informació.