Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Què són els monitors 24 h? | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Colònies d'estiu > Què són els monitors 24 h?
Què són els monitors 24 h?

Què són els monitors 24 h?

Sabem que la protecció dels nens ho és tot per a vosaltres, i per a nosaltres també. Per això a les  colònies Rosa dels Vents serem allà les 24 h per acompanyar-los i ajudar-los a créixer.

Els monitors 24 h vetllen pels nostres nens en tot moment, tant en el desenvolupament de les activitats que formen part del programa, com en l’àmbit quotidià.

S’assigna un monitor cada 10 nens, i procuren que mengin bé i cuidin la seva dieta tenint en compte les seves al·lèrgies o intoleràncies, fan un seguiment de la seva medicació en cas que es posin malalts, cuiden les pràctiques d’higiene, i també s’asseguren de que tothom es posi crema solar!

Però el més important és que fan que s’ho passin pipa les 24 h del dia, procurant que s’integrin en el grup i facin pinya.

Els monitors, a part de tenir el títol de monitor de lleure, són majors de 21 anys i tenen el títol en primers auxilis. A més, abans de començar les colònies es fa una revisió del seu perfil historial i reben una formació específica de les activitats del programa corresponent.

En Mango, un dels nostres monitors us explica tots els detalls en aquest vídeo:

I a partir d’aquí… a passar-s’ho súper bé!