Inici > Colònies d'estiu > Com són les colònies amb anglès?
Com són les colònies amb anglès?

Com són les colònies amb anglès?

L’estiu pot ser un molt bon moment per fer créixer l’anglès mentre es diverteixen fent activitats i jugant a la natura. Una forma diferent i molt enriquidora de submergir-se en aquesta llengua i aprendre-la posant-la en pràctica!

Us oferim les millors aventures in english i amb diferents opcions perquè pugueu escollir quant d’anglès voleu que facin a les colònies:

CLASSES D’ANGLÈS + ACTIVITATS

50% classes d’anglès | 50% activitats en català

3 hores diàries de classes d’anglès amb els nostres teachers, titulats en llengua anglesa amb nivell Proficiency i Advanced. Però les nostres classes d’anglès… no són les típiques classes d’anglès!

Música, debats, enigmes, presentacions, activitats on mostrar la creativitat personal i la del grup així com diferents reptes lingüístics són algunes de les propostes pedagògiques que es duran a terme durant les sessions del curs. La nostra metodologia d’aprenentatge es basa en la comunicació, la participació activa i els projectes triats pels propis estudiants per augmentar la seva motivació.

I quan les classes acaben… Els hi esperen un munt d’activitats divertidíssimes d’aventura, nàutiques i esportives.

IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA + ACTIVITATS

 100% anglès durant tota l’estada

Els monitors titulats en llengua anglesa (nivell Proficiency) i amb experiència a l’estranger, els faran parlar anglès durant tota l’estada, des del moment de la rebuda fins al comiat. A més, les tasques del dia a dia, com parar i desparar taula, els jocs de nit i les explicacions de les activitats d’aventura, també es realitzaran en anglès, per tant aprendran a fer ús de la llengua ens diferents contextos quotidians.

CLASSES D’ANGLÈS + IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA

S’imparteixen 3 hores diàries de classes d’anglès i a més a més, totes les activitats i tasques del dia a dia, es realitzen íntegrament en anglès.

Amb unes colònies com aquestes, l’anglès serà la seva eina comunicativa, tant amb els companys com amb els monitors! D’aquesta manera, comunicant-se en la llengua nova fins i tot per a les coses més quotidianes, és quan realment s’interioritza un idioma. Optem per aquest enfoc per defugir de classes centrades en la memorització.


PROVES DE NIVELL I INFORME FINAL

Escolliu la modalitat que escolliu, els vostres fills/es realitzaran una prova de coneixement on-line per tal d’assignar-los a un grup o altre en funció del seu domini de l’idioma. D’aquesta manera, adaptem el nivell al ritme del grup amb l’objectiu de potenciar la participació global: tothom hi ha de poder dir la seva!

Al final de les colònies s’entregarà un diploma d’assistència a tots els participants, i un informe personalitzat de l’aprofitament del curs, per tal de que pugueu fer-ne un seguiment.


Ja veieu que podeu trobar la vostra combinació ideal d’anglès a les colònies segons les vostres necessitats. Entreu a la nostra pàgina web per descobrir tots els programes i ampliar la informació.