Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Colònies agost i setembre: diversió non-stop! | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Colònies d'estiu > Colònies agost i setembre: diversió non-stop!
Colònies agost i setembre: diversió non-stop!

Colònies agost i setembre: diversió non-stop!

Pregunta pels despitats 🙂

Quin dia s’acaba l’estiu? Doncs fins aleshores hi ha colònies! Sí sí!

L’estiu és molt llarg i podeu fer que els vostres fills el passin fent nous amics, superant reptes i visquent aventures inoblidables amb les colònies non-stop!

Durant tot l’agost i la primera de quinzena de setembre, trobareu programes de colònies a les cases d’Albatros a Llafranc (Baix Empordà) i a Castell de Fluvià a Sant Esteve de Palau Tordera (Montseny). Allà durant 8 dies, podran fer circuits d’aventura, tir amb arc, trekking, aquaesports, festa de la pintura, gimcanes… un non-stop de diversió!

Així que ja sabeu: encara queden moltes colònies per viure 😀

Per veure totes les activitats i dates feu clic aquí