Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Una aventura sobre quatre potes a Can Mundet! | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Colònies d'estiu > Una aventura sobre quatre potes a Can Mundet!
Una aventura sobre quatre potes a Can Mundet!

Una aventura sobre quatre potes a Can Mundet!

Viu una aventura sobre quatre potes a la casa de colònies Can Mundet. No només ens ho passarem bé pel bosc que envolta la casa, també aprendrem anglés i equitació!

Per a tots aquells nens i nenes d’entre 8 i 14 anys, al programa Riding Campus podran viure 7, 8 o 15 dies de moments inolvidables entre cavalls! Farem equitació, aquagym, acuatic turbing, disco, night games… Ja ho veieu, no pararem quiets!

A punt per ser els protagonistes d’una gran aventura sobre quatre potes?

Més informació i reserves!