Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 D'una costa a una altra a Swansea! | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Cursos d'idiomes > D’una costa a una altra a Swansea!
D’una costa a una altra a Swansea!

D’una costa a una altra a Swansea!

Aquest estiu agafareu l’avió… i gairebé la barca! Si trieu la ciutat de Swansea per al vostre curs d’anglès a l’estranger, gaudireu de la costa anglesa com mai!

Swansea és una petita ciutat costanera del sud de Gal·les (Anglaterra), amb una forta tradició marítima i cultural. Es troba ben a prop de Cardiff i Tenby, ciutats emblemàtiques que visitarem durant l’estada. Tots aquells joves de 15 i 17 que vulguin treure el seu esperit més aventurer tenen un lloc a Swansea!

A més, us hem preparat un calendari ben ple: els matins estudiarem anglès en petits grups i amb professors especialitzats que us explicaran tot el que necessiteu per millorar el vostre English i fer unes bones classes d’speaking! Les classes d’anglès es faran a les instal·lacions del Gower College, una escola de formació professional amb un ampli ventall de cursos.

I a la tarda tampoc pararem quiets: esports, visites culturals, orientació, classes de Zumba… Uau, move your body!

Preparats per aprendre i allotjar-vos amb una autèntica família anglesa a Swansea?

Més informació i reserves!