Inici > Colònies d'estiu > Encanteris, màgia i aventura a Rosa dels vents!
Encanteris, màgia i aventura a Rosa dels vents!

Encanteris, màgia i aventura a Rosa dels vents!

A la casa de colònies de Mas Badó hi passen coses estranyes… Les bruixes i bruixots han sortit dels contes! Nens i nenes de 8 a 14 anys, necessitem la vostra ajuda!

Les colònies Aventura màgica ens prepararan per enfrontar-nos a encanteris i rituals de la millor manera: Passarem una nit sota les estrelles, farem curses d’orientació pre entrenar tots els nostres sentits i fins i tot visitarem l’illa fantasia, on combatrem els follets d’aigua que s’hi amaguen! Segur que quan entrem a la cambra secreta estarem preparats per derrotar a qualsevol bruixot!

També tens l’opció de viure la teva magic adventure amb classes en anglès. Així podràs aprendre encara més encanteris!

Preparats per viure un estiu envoltats de màgia i misteri amb Rosa dels vents? Som-hi!

Més informació i reserves!

2 comentaris

 1. Roser Alarcón

  Bon dia,

  M’agradaria rebre més informació sobre el casal. Dates, preus, requisits… Moltes gràcies!

  • Rosa dels Vents

   Bon dia Roser,
   Les colònies ‘Magic Adventure’ o ‘Aventura màgica’ es realitzen a Mas Badó i poden durar entre 7, 8 i 14 dies. Estan ideades per a nens de 8 a 14 anys, i el seu preu és a partir de 325€, en funció de les dates i de la durada de les colònies. I també hi ha l’opció d’escollir si, a més de totes les activitats de lleure i esportives, hi voleu classes d’anglès o immersió lingüística (classes i totes les activitats en anglès). Trobaràs tota la informació en aquest enllaç: link=http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/casa/mas-bado/ o també ens pots trucar perquè t’assessorem al 902 200 005.

   Salutacions cordials.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat. Camps obligatoris marcats *

*