Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Viu l'aventura més remullada en un autèntic castell! | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Colònies d'estiu > Viu l’aventura més remullada en un autèntic castell!
Viu l’aventura més remullada en un autèntic castell!

Viu l’aventura més remullada en un autèntic castell!

Us agrada l’aventura i els esports d’aigua? El programa Aquaventura és perfecte per a nens de 8 a 14 anys amb ganes de no parar de bellugar-se! Serem a la casa de colònies Castell de Fluvià (un autèntic castell perdut entre els turons!) amb piscina, granja, riu… Hi tindrem tot el que necessitem per passar-ho d’allò més bé!

Escalada, tir amb arc o visita als animals de la granja són tan sols algunes de les activitats que us esperen. Fins i tot farem una sortida al parc aquàtic Illa Fantasia! Nosaltres ja estem a punt per remullar-nos de dalt a baix… i vosaltres?

Si a més, voleu aprofitar l’estiu per aprendre anglès, teniu l’opció Aquadventure! Ens ho passarem tan bé submergint-nos en l’idioma amb jocs i activitats, que les classes se’ns passaran volant.

Aquest estiu viviu una autèntica aventura entre aigua i muntaya!

Més informació i reserves!