Inici > Cursos d'idiomes > READY FOR 2017? Recordem alguns dels millors moments del 2016!
READY FOR 2017? Recordem alguns dels millors moments del 2016!

READY FOR 2017? Recordem alguns dels millors moments del 2016!

Ben aviat obrirem inscripcions pels nostres cursos d’anglès a Anglaterra, Irlanda i Malta! Mentrestant, comencem l’any recordant alguns dels millors moments viscuts pels nostres estudiants durant el 2016.

El millor estiu de la teva vida… te’l passaràs estudiant!

Durant la seva estada els estudiants, a més a més d’aprendre anglès i fer classes, realitzen un munt d’activitats. Els nois i noies que l’estiu passat van escollir viure una experiència única van descobrir racons increïbles de les ciutats on s’allotjaven! Per exemple, alguns van impregnar-se d’art contemporani a través d’una gymkhana al Tate Liverpool o van recòrrer els llocs més importants de la trajectòria de The Beatles!

Altres s’allotjaven en un verdader castell, com el de Chetham’s School a Manchester, des d’on van fer excursions a les ciutats i paratges més emblemàtics: Londres, Liverpool, Oxford, Whitby… I els museus més xulos: l’Archeology Museum de Dublín o el National Museum of Cardiff o el National Football Museum!

Van descobrir la Gales profunda, es van sentir com els antics víkings i van conèixer el seu pas per Waterford; fins i tot van remar pel Roath Botanic Garden de Cardiff! També hi va haver temps per altres activitats com bowling, anar a parcs aquàtics, a la platja…

Tots ells van tornar a casa amb una pila de records increïbles a les maletes, un millor coneixement de l’anglès i moltíssimes amistats!

Informació cursos 2017