Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Calçotades al Castell de Fluvià | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Destacats > Calçotades al Castell de Fluvià
Calçotades al Castell de Fluvià

Calçotades al Castell de Fluvià

calcotades-montseny-rosa-vents-0025Posem la mà al foc (o a les brases :)) que us encantarà celebrar la Gran Calçotada al Montseny amb nosaltres!

A Castell de Fluvià, els mesos de febrer i març, torna aquesta tradició en la que participen grans i petits, amb un cap de setmana temàtic ple d’activitats: el Calçocastell (amb proves i concursos d’habilitats i treball en equip), Calçopitet (perquè els més petits dissenyin el seu pitet), ball, aventura, contes… I és clar: dinar de calçotada, amb calçots, graellada de carn, crema catalana i beguda!

Tot un fantàstic cap de setmana des de 25€ per persona i nit! Ja podeu fer la vostra reserva:

Reservar